Home
Algemene info
-Klimaat
-Geschiedenis
-Cultuur
-Economie
-Politiek
-Gezondheid
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
-Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links

Gozo: Vliegtuigtickets
Vliegtuigtickets naar Gozo

Meer dan 90% van alle toeristen belandt in Malta via ťťn van de vele chartervluchten die de verschillende touroperators inzetten vanuit BelgiŽ en Nederland. Dat is natuurlijk volkomen te verklaren door de voordelige tarieven die deze maatschappijen kunnen hanteren omdat zij zelden of nooit met meer dan enkele lege passagierszetels moeten opstijgen.

Vooral in het laagseizoen, als de kinderen naar school moeten en er dus minder gezinnen op vakantie vertrekken, zijn er soms gouden zaken te doen voor zij die hun ogen openen. De last-minute vliegtickets zakken zelfs tot onder de 100 euro, zaak van er op tijd bij te zijn!

  • BelgiŽ
    • Jetairfly: (Het voormalige TUI-Airlines) Dit is de belangrijkste chartervlucht maatschappij in BelgiŽ die voornamelijk voor de TUI touroperators vliegt. Bij zal u zeker goedkope vliegtuigticketten naar Malta vinden!
  • Nederland
    • Transavia: De belangrijkste chartervlucht maatschappij van Nederland. Bij vindt u ongetwijfeld goedkope tickets naar Malta.
Er zijn honderden, zoniet duizenden, websites waar je de prijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen kan vergelijken. Deze werken allen op een zeer professionele en betrouwbare manier. Vergeet ook niet op de homesites van de chartermaatschappijen zelf (zoals MartinAir of TUI-Airlines) te kijken, maar in het hoogseizoen kan het al eens voorvallen dat een gewone lijnvlucht goedkoper (en vooral comfortabeler en zekerder) blijkt dan de chartervlucht van je touroperator.

Hierboven heb je al verschillende links waar je de mogelijkheid hebt om de prijs van een vliegtuigticket te berekenen, probeer er verschillende uit om zeker te zijn dat je de beste prijs gevonden hebt!