Home
Algemene info
-Klimaat
-Geschiedenis
-Cultuur
-Economie
-Politiek
-Gezondheid
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
-Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links

Gozo: Middenklasse hotels
Middenklasse hotels in Gozo:

Deze hotels zijn veel kleinschaliger, en daardoor ook gezelliger, en minder op massatoerisme gericht dan de karakterloze All-Inclusive Resorts die de meeste touroperators aanbieden aan de toeristen. De klanten worden doorgaans op een zeer gepersonaliseerde manier verwelkomd en verwend, zonder dat hier een duurder prijskaartje aan vast hangt.

Alhoewel, aangezien deze hotels werken op basis van B&B (Bed and Breakfast), halfpension of volpension, zullen er verschillende zaken zijn waarvoor je nog dient bij te betalen, die in een all-in formule gratis zouden zijn, zoals bvb snacks of verscheidene watersporten. U moet voor zichtzelf de afweging maken of u voldoende van de voordelen van een all-in formule zou profiteren om op te wegen tegen de hogere kost van zo'n All-Inclusive Resort, of dat u kiest voor de charme van een middenklasse hotel tegen betrekkelijk lage prijs.

Tot nu toe zijn er maar weinig touroperators die zulke middenklasse hotels aanbieden in hun assortiment, dus moet u zelf de reservatie ter hand nemen. De eenvoudigste en ,ondanks alle geruchten, zeer veilige manier om dit te doen is via Internet. Door op n van de hierbovenstaande links te klikken zal u alle mogelijke hotels in Gozo kunnen bekijken en boeken tegen zeer lage prijs (zelfs met laagste prijs garantie) en met een even grote zekerheid, veiligheid en comfort als bij uw reisbureau om de hoek.

  • En van de betere websites waar je online en tegen zeer goedkope prijzen kan boeken naar hotels in Gozo is Expedia.nl.


  • Een andere betrouwbare website met een groot aanbod aan hotels in Gozo is deze van Hotels.com
Terug