Home
Algemene info
-Klimaat
-Geschiedenis
-Cultuur
-Economie
-Politiek
-Gezondheid
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
-Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links

Gozo: All Inclusive hotels
All-Inclusive Resorts

Dit zijn de toeristenhotels van de grote ketens die op alle toeristische trekpleisters over de hele wereld wel een resort bezitten, zoals bvb de Riu-keten, de Melia-keten en de Iberostar-keten, om er maar enkelen te noemen. In Gozo zijn deze resorts nog ondervertegenwoordigd, maar er zijn er enkele in aanbouw en tegen dat je dit leest misschien reeds geopend voor het publiek. Deze kan je op verschillende manieren boeken, ofwel rechtstreeks via je touroperator (de gemakkelijkste, maar zeker niet de goedkoopste oplossing), ofwel door hierboven of onder op n van de links te klikken (waardoor je een aanzienlijk som kan besparen aangezien de touroperators toch een belangrijk bedrag als commissie doorfactureren naar de toerist)

Deze resorts zijn grootschalige projecten, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding naar de toerist toe zeer voordelig is. Alles (en dit kan je bijna letterlijk nemen) is reeds in de prijs die je betaald hebt inbegrepen: alle dranken, eten en snacks kunnen ongelimiteerd genuttigd worden,maar ook de meeste niet gemotoriseerde (water)sporten zijn zonder kosten uit te proberen.

Uiteraard boeten deze grote hotels wel in op het vlak van sfeer en persoonlijke benadering van de klant, maar dit weegt meestal niet op tegen de voordelen die je ervoor terugkrijgt.

  • En van de betere websites waar je online en tegen zeer goedkope prijzen kan boeken naar hotels in Gozo is Expedia.nl.


  • Een andere betrouwbare website met een groot aanbod aan hotels in Gozo is deze van Hotels.com
Terug